השאירו את הפרטים ואנו ניצור אתכם קשר

    עורכי דין לענייני תעבורה באילת

    עורכי דין לענייני תעבורה באילת

    מאמר זה נכתב על ידי עורך הדין דניאל חי עזרא, בעברו קצין משטרה ומפקד בית הסוהר חרמון וכיום בעל משרד עורכי דין לענייני תעבורה באילת.

    מרבית האנשים אינם יודעים שעבירות התעבורה "שייכות" לתחום סדר הדין הפלילי, בדומה לעבירות פליליות אחרות, כגון: עבירות אלימות, עבירות מס, עבירות גניבה ועוד.

    כך נכנסים בשערי העולם הפלילי הרבה מאוד אנשים נורמטיביים, שומרי חוק בדרך כלל, שעברו עבירת תעבורה – במרבית המקרים בפעם הראשונה בחייהם.

    עורכי דין לענייני תעבורה באילת מייצגים חשודים ונאשמים בביצוע עבירות תעבורה שנעברו באילת וסביבותיה.

    נתון שצריך להכיר בנוגע לעבירות תעבורה הוא שניהול ההליך החקירתי והמשפטי בתיק תעבורה מתקיים באזור בו בוצעה העבירה – וזאת ללא קשר למקום מגורי החשוד או הנאשם (מי שהוגש נגדו כתב אישום).

    למשל, אם העבירה בוצעה באילת או בסביבת אילת (למשל, עבירת מהירות מופרזת בכביש הערבה) חקירת העבירה תתבצע על ידי חוקרי אגף התנועה באילת. אם יוגש כתב אישום אז הוא יוגש לבית המשפט השלום לתעבורה באילת.

     

    הליווי המשפטי בתיק תעבורה

    כשמדובר בעבירות תעבורה, ביחוד כשמדובר בעבירות תעבורה חמורות – למשל תאונת דרכים עם נפגעים ברמת חבלות של ממש או חמור מזה חשד בגרימת תאונת דרכים קטלנית –  רצוי וכדאי לפנות בהקדם למשרד עורכי דין לענייני תעבורה באילת וזאת כדי להקדים ייעוץ וליווי כבר החל למן השלב הראשון בחקירה.

    חשוב להדגיש, כי ניהול נכון של תיק החקירה כבר בשלבים הראשונים מעניק סיכויים טובים יותר להשגת תוצאות טובות בתיק המשפטי. עיקר המאמץ בשלב הראשון יופנה לניסיון למנוע הגשת כתב אישום על ידי המשטרה, ואם בכל זאת הוגש ירוכז המאמץ בשלב השני בניסיון להשיג תוצאות טובות יותר בהליך המשפטי.

    עורכי דין לענייני תעבורה באילת יוכלו ללוות ולהכווין אתכם בנבכי ניהול התיק התעבורתי – הן בשלב הליכי החקירה והן בשלב ניהול התיק בבית משפט.

     

    מה עליכם לעשות במקרה בו הוחלט להגיש נגדכם כתב אישום?

     

    עורך דין תעבורה באזור באר שבע

    ראשית, מהו כתב אישום?

    כתב האישום הוא הוא בעצם השלב הסופי, בדרך כלל, בחקירה המשטרתית, ובו מאשימה המדינה את הנאשם בעבירות לפי ספר החוקים בישראל – בעבירות תעבורה מדובר, בדרך כלל, על עבירות בניגוד לפקודת התעבורה או תקנות התעבורה.

    לאחר שרושיות התביעה, משטרת ישראל או הפרקליטות, מקבלות את חומר החקירה שנאסף על ידי החוקרים, הם בוחנים האם קיימת בתיק תשתית ראייתית מספקת להרשעת הנאשם בעובדות כתב האישום.

    כדי שבית המשפט ירשיע נאשם בהליכים פליליים – והליך החקירה של תאונת דרכים הינו הליך פלילי לכל דבר ועניין – צריך שבתיק יהיו ראיות המוכיחות מעבר לספק סביר את אחריותו של הנאשם.

    הבחינה אותו מבצעת התביעה בתיק נועדה לענות האם יש די בראיות בתיק כדי להביא להרשעה בהליך הפלילי. באם התשובה לכך חיובית, יוגש כתב אישום לבית המשפט ושם יתנהל ההליך המשפטי כולו.

     

    עו"ד דניאל חי עזרא – עורך דין תעבורה באילת

    עורך הדין דניאל חי עזרא שירת בעברו כקצין במשטרת ישראל, בין היתר פיקד על בית הסוהר חרמון. עו"ד דניאל חי עזרא עוסק בליווי וייצוג חשודים בביצוע עבירות תעבורה ותאונות דרכים.

    * הערה: מאמר זה הינו למטרת מידע כללי ואינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי פרטני עם עורך דין העוסק בתחום דיני התעבורה ותאונות הדרכים. בנוסף, אין הדבר מהווה המלצה או תחליף לייעוץ טרם חקירה במשטרה או כל הליך מינהלי או פלילי אחר המתקיים בעניינו של אדם כלשהו.

     

     

     

    חברה לשיווק ופרסום חברה לשיווק ופרסום
    דילוג לתוכן